Ciclisme

David de la Cruz formarà part de la reconstrucció de l’Astana

El ciclista de Sabadell, que deixa l’UAE, s’afegirà a Vincenzo Nibali i Miguel Ángel López, nous referents de l’equip kazakh

L’Astana, un dels grans equips del World Tour, ha començat la seva pròpia revolució amb la vista posada al 2022. L’arribada, ja confirmada, del veterà Vincenzo Nibali és la primera pedra, però els canvis seran múltiples. Vinokourov ha recuperat tot el poder com a responsable esportiu i, segons La Gazzetta dello sport la llista de fitxatges inclou el sabadellenc David de la Cruz, que després d’acabar el seu contracte amb l’UAE havia negociat també amb el Movistar. En la Vuelta, com a líder de l’equip de Pogacar, va acabar setè de la general.

També arribaran a l’equip kazakh el colombià Miguel Ángel López, que ha trencat amb el Movistar després d’abandonar sense justificació la Vuelta en la penúltima etapa. La llista de fitxatges també inclou Gianni Moscon i Leonardo Basso (Ineos) i Valerio Conti i Alexandr Riabuixenko, companys de De la Cruz a l’UAE.

El Movistar, per la seva banda, ha anunciat oficialment els fitxatges de dos dels components de l’Astana aquest 2021, Álex Aranburu i Óscar Rodríguez. També canviaran d’aires Alexandr Vlasov (Bora), Ion Izagirre (Cofidis), Gorka Izagirre, Luis León Sánchez i Jakob Fuglsang entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)