Patinatge

El Matadepera, segon del món

Patinatge artístic. El seu muntatge ‘Salem’ s’emporta la medalla de plata en grups de xou petits en el mundial del Paraguai. L’Aldea ocupa el quart lloc i el Tona acaba sisè

El CP Matadepera va aconseguir una històrica medalla de plata en els grups de xou petits del mundial de patinatge artístic que s’ha iniciat a Asunción, la capital del Paraguai. L’equip vallesà, amb el seu espectacular muntatge anomenat Salem, va aconseguir 124,1 punts i va pujar a la segona plaça del podi. Només va quedar darrere del Roma Roller Team italià, que va guanyar el títol mundial amb 125,9 punts. El Matadepera venia de ser cinquè en el recent europeu de Lleida.

El CP l’Aldea, campió europeu i que defensava el títol mundial que va guanyar el 2019 a Barcelona, va ser quart amb la coreografia Parla’m i es va quedar fora del podi per molt poc. El conjunt del Baix Ebre va sumar 121,7 punts i per quatre dècimes s’ha quedat sense medalla, ja que el CRSG brasiler, amb 122,1, es va situar en la tercera posició. El CPA Tona, amb el muntatge Gravity, va finalitzar en la sisena posició amb 116,1 punts. Ara serà el torn dels júniors; després, dels sèniors, i tancaran el mundial els grups de xou grans dissabte vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)