Futbol sala

Pito: “Ja tinc ganes de gaudir de l’experiència i de fer gaudir els aficionats culers”

El Barça presenta oficialment el pivot brasiler i el tanca madrileny Carlos Ortíz, els dos reforços del curs

El Barça ha fet aquest migdia la presentació oficial dels dos reforços de l’equip per aquest curs, el brasiler Jean Pierre Guisel Costa, Pito, i el madrileny Carlos Ortíz, acompanyats del directiu responsable de la secció Aureli Mas. “Agraeixo l’esforç del club per fitxar-me i donaré el cent per cent per complir les expectatives. Tinc ganes de gaudir d’aquesta experiència i de fer gaudir els aficionats culers”, han estat les primeres paraules de Pito, provinent de l’Inter i escollit el jugador més valuós de l’última edició de la lliga. Amb la selecció del Brasil, el pivot de Chapecó ha guanyat la medalla de bronze en el mundial de Lituània, al costat dels també blaugranes Ferrao i Dyego. Al seu torn, Ortíz ha comentat: “L’equip ja està fet i per tant venim a apuntalar, a reforçar un projecte guanyador. Vinc amb la il·lusió d’un juvenil i espero aportar tota la meva experiència per aspirar a tots els títols possibles”. Ortíz, de 38 anys, és el tanca de referència de la selecció espanyola i arriba al Barça després d’una breu estada al ACCS parisenc i havent militat durant dotze temporades al Movistar Inter, el gran rival dels blaugrana

Pito, que ha fitxat per tres temporades, ja estarà a disposició de Jesús Velasco pel debut a la lliga a la pista del Palma (dissabte a les 20.30 h). Carlos Ortíz, en canvi, arrossega molèsties del mundial i haurà d’esperar un parell de setmanes per estrenar-se amb el seu nou club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)