Més esport

La federació catalana de surf denuncia la persecució de la guàrdia urbana de BCN

El president de la federació catalana de surf, Carlos López, denuncia “la persecució” de la guàrdia urbana de Barcelona amb els esportistes que practiquen aquest esport quan hi ha bandera vermella a les platges. “Dimecres es va viure el primer gran temporal del curs, que és la situació idònia per practicar el surf, i ja hi ha hagut prohibicions per entrar a l’aigua”, relata López, que assenyala que l’actuació vulnera un pacte anterior: “Vam parlar amb el regidor d’esports David Escudé durant el 2020 i havia baixat el to de persecució. En un pacte no escrit vam acordar que els esportistes haurien de presentar la llicència de federats. Però no ha servit de res. A Astúries, Galícia o Cantàbria això no passa.” La federació demana un marc legal que li permeti practicar una modalitat en què les onades són imprescindibles.

López, que recorda que el surf “és ara un esport olímpic”, a més, diu que tot just ahir l’ajuntament va fer una piulada fent publicitat de l’esport de la ciutat en què també hi apareixia una emoticona d’un surfista. La federació catalana, àgil, va respondre immediatament també a través del seu compte de Twitter: “Perdoneu, però avui mateix que pengeu això, esteu multant per practicar l’esport del surf. Ho podeu explicar?”. Les denúncies podrien acabar en multes: “L’any passat ens en va arribar una de 600 euros.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)