Natació

Segon or de Siobhan Haughey en el mundial d’Abu Dhabi

Natació. La nedadora de Hong Kong s’imposa en els 100 m lliures i presenta la candidatura al títol honorífic de reina del campionat

La nedadora de Hong Kong Siobhan Haughey va guanyar el títol de 100 m lliures i va fer un pas més per coronar-se com l’autèntica reina del mundial de piscina curta d’Abu Dhabi. Amb un registre de 50.98, aquest cop no li va fer falta rebaixar la plusmarca mundial –dijous, va batre el de 200 m (1:50.31)– per assolir el segon títol del campionat.

Pel que fa a la barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu), va ocupar la 32a posició en les sèries dels 100 m estils. Amb un registre de 1:02.04, va quedar lluny del tall de les semifinals (59.65). En tot cas, la nedadora andreuenca va rebaixar mínimament la seva marca del campionat d’Espanya (1:02.17) i va agafant sensacions amb vista a les seves dues millors proves, els 100 m braça (avui) i, sobretot, els 200 m braça (dimarts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)