Natació

Vall, baixa per una faringitis

Natació. La nedadora del CN Sant Andreu ha d’abandonar el mundial d’Abu Dhabi abans d’hora i sense competir en els 200 m braça, la seva prova preferida, i és dubte per a la copa de clubs que organitza el seu club entre avui i demà

Una faringitis va deixar fora de combat Jessica Vall (CN Sant Andreu), que va haver d’acomiadar-se abans d’hora del mundial de piscina curta d’Abu Dhabi sense competir en la seva millor especialitat, els 200 m braça. “No és el comiat que m’esperava, venir a un campionat del món i renunciar a la meva prova preferida és una de les decisions més difícils que he pres en aquest esport”, va explicar la mateixa nedadora a través d’Instagram. Vall, que ahir mateix va donar negatiu de covid-19, torna cap a Barcelona i s’haurà de veure si està en condicions de competir en alguna de les dues jornades de la copa de clubs, que es disputa al seu club, el CN Sant Andreu, entre avui i demà. El resultat més destacable de la jornada de cloenda a Abu Dhabi va ser el rècord del món de 1.500 m a càrrec de l’alemany Florian Wellbrock (14:06.88).

La copa de clubs es disputa a la piscina Pere Serrat amb el CN Sant Andreu, que aspira a la seva novena corona consecutiva en dones, i el Real Canoe, vencedor en homes, com a defensors dels títols assolits el curs passat a Castelló. El CN Sabadell, amb els reforços de Carles Coll i Manu Martos, també és un ferm aspirant al ceptre masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)