Handbol

Sant Quirze-Unicaja i Granollers-Morvedre, en la segona eliminatòria de la copa femenina

L’anada serà el 26 de gener i la tornada el 29 o 30 del mateix mes. Si guanyen passaran a la final a vuit

L’Handbol Sant Quirze s’enfrontarà l’Unicaja Banco Gijón i el KH-7 Granollers al Morvedre de Sagunt en la segona eliminatòria de la copa femenina. Si superen aquesta fase els dos equips catalans es classificaran per la final a vuit de la competició. En aquesta segona eliminatòria es jugaran partits d’anada el 26 de gener i de tornada el 29 o 30 del mateix mes. El Sant Quirze jugarà l’anada a casa contra el tercer de la divisió d’honor i el Granollers a fora enfront l’actual onzè classificat.

Ja hi ha dos equips classificats per aquesta fase final de vuit equips, l’organitzador el Visiteleche.com d’Elx i el campió de l’any passat, el Super Amara Bera Bera de Sant Sebastià. Els altres emparellaments son: Grafometal La Rioja-Rocasa Gran Canaria, Vino Doña Berenguela Bolaños - Mecalia Atlético Guardés, Zubileta Evolution Barakaldo - Costa del Sol Málaga i Conservas Orbe Rubensa-Caja Rural Aula Valladolid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)