Tennis

Barty: un país a la motxilla

Final femenina. La número 1 esgrimirà el seu catàleg de recursos per frenar l’estil agressiu de Collins i recuperar per a Austràlia un títol que fa 44 anys que es resisteix (9.30 h, Eurosport)

Ashleigh Barty (1) ha disfrutat fins ara d’un obert d’Austràlia plàcid. No ha perdut cap set, només ha cedit 21 jocs i ha jugat poc més de sis hores. Oli en un llum. Les xifres segurament milloren els seus somnis. Amb un catàleg de recursos extens que s’allunya de l’estereotip de jugadora actual –de fet, també és una mestra en els dobles–, caldrà veure com assumeix la pressió de ser favorita i de tenir tot un país al darrere que frisa per recuperar un títol que no es guanya des de fa 44 anys. Al davant tindrà la nord-americana de 28 anys Danielle Collins (27), que ja va ser semifinalista a Melbourne el 2019 i que apel·larà al seu estil directe i sense treva. La de Florida, que va per sota per 3-1 en el cara a cara, és el pol oposat. Temible en les restades, ha delectat però també ha hagut de sofrir en partits més llargs que se li han enrevessat per un excés de precipitació. La semifinal contra Iga Swiatek (7), però, va ser una autèntica bassa d’oli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)