Futbol sala

Portugal remunta (3-2) i Espanya es queda sense final de l’europeu

La selecció espanyola jugarà diumenge per la tercera posició contra Ucraïna

La selecció espanyola no s’ha classificat per la final del campionat d’Europa al perdre la semifinal contra Portugal per un ajustat 3-2. Espanya, amb els catalans Dídac i Alfonso, s’ha avançat amb un 0-2 en la primera meitat i en la segona els portuguesos han remuntat i s’han emportat la victòria i la classificació per la final. El conjunt estatal jugarà per la tercera i quart posició contra Ucraïna, mentre que els portuguesos lluitaran pel títol contra Rússia.

Espanya ha dominat la primera meitat després d’avançar-se en el marcador als 17 segons amb un gol de Raül Gómez. Portugal ho ha intentat i ha posat a prova el porter arenyenc Dídac que ha fet bones aturades. En el minut 13 i quan més ocasions de perill tenien els portuguesos Chino ha fet el 0-2. El colomenc Adolfo ha tingut un parell d’ocasions clares, i s’ha arribat al descans amb el 0-2.

En la segona part Portugal, campiona mundial i europea, ha pressionat molt i ha passat a dominar. Bruno Coelho ha marcar de penal i tres minuts després Zicky ha empatat. A falta d’un minut Zicky ha fet el 3-2, i malgrat que el combinat estatal ha tingut ocasions la victòria ha sigut per portugal.

En la primera semifinal Rússia ha derrotat a Ucraïna per un ajustat 2-3. El conjunt rus s’ha avançat aviat i sempre ha anat per davant, 1-2 al descans. A un minut del final els ucraïnesos perdien per 2-3 i han disposat d’un penal però el porter rus l’ha aturat i Rússia ha passat a la final.