Waterpolo

Es busca finalista català

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell, amb dos gols de renda de l’anada (10-12), i el CN Barcelona dirimeixen avui a Can Llong (19.30 h) qui dels dos lluitarà pel títol de l’Euro Cup

La piscina de Can Llong resoldrà avui (19.30 h) l’equip català que jugarà la final de l’Euro Cup. L’Astralpool CN Sabadell hi arriba amb doble avantatge, tant pel fet de jugar a casa com per la renda de dos gols que va aconseguir fa gairebé un mes a la Nova Escullera (10-12). Amb tot, la diferència no és ni de bon tros definitiva, tenint en compte el desenvolupament del partit d’anada, amb girs de guió inesperats i alternatives per tots dos bàndols (1-3, 4-2, 1-7 i 4-0). Tant el CN Sabadell com el CN Barcelona arriben a aquest decisiu partit després d’haver estat víctimes de la voracitat de l’Atlètic Barceloneta en el torneig de copa. El conjunt de Quim Colet va cedir en la final (12-5) i el de Víctor González, en les semifinals (7-13). El tècnic cenebista continuarà sense poder comptar amb Pere Estrany, el capità i un dels seus referents, que ja es va perdre el torneig del KO per culpa d’un dit de la mà trencat. Sigui com vulgui, el vencedor de l’eliminatòria s’enfrontarà al Telimar Palerm, que va guanyar l’anada per incompareixença de l’Ortigia per casos de covid-19 i al qual es va assignar la victòria per 10-0. En tot cas, avui faran la tornada (15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)