L’Astralpool Sabadell venç el combatiu Rubí (9-16) i jugarà demà la final de copa

L’Astralpool Sabadell, el vigent campió, ha derrotat el CN Rubí avui a Terrassa per 9-16 (1-5, 1-2, 4-3 i 3-6) en la primera semifinal de la copa i jugarà demà (14 h) la final contra el vencedor del duel entre l’stm Mataró i el CE Mediterrani. Serà la seva 22a final en una competició que sempre ha disputat i en què ha conquerit disset títols, els cinc darrers seguits. L’equip de David Palma ha encarrilat el partit amb un 1-5 en el primer quart i ha pogut resoldre el compromís sense un desgast excessiu com ja havia fet en els quarts de divendres contra el Sant Feliu (22-4). El Rubí, però, ha millorat progressivament el seu joc i s’ha situat a només dos gols en el tercer quart (6-8), amb una gran capacitat de sacrifici defensiu i impulsat per la inspiració de la jove internacional Elena Ruiz, la màxima golejadora del partit i fins ara de la competició. De fet, el Rubí s’ha endut el tercer parcial per 4-3. El Sabadell no s’ha deixat intimidar i ha resolt el partit sense complicacions.

Els gols del campió els han fet Maica García (4), Judith Forca (3), Mati Ortiz (2), Irene González (2), Catharina van der Sloot, Marina Serrano, Margaret Steffens, Brigitta Gaynell i Irene Casado. Per part del Rubí, han marcat Elena Ruiz (6), Laia Rion (2) i Carla Abellán.