Waterpolo

L’stm Mataro tomba el Mediterrani (8-11) i es jugarà la copa contra el Sabadell

L’stm Mataró ha vençut avui a Terrassa el CE Mediterrani per 8-11 (1-1, 3-4, 1-4 i 3-2) en la segona semifinal i jugarà demà (14 h) la final de la copa contra l’Astralpool Sabadell, el vigent campió, que ha derrotat el CN Rubí per 9-16 (1-5, 1-2, 4-3 i 3-6). El conjunt maresmenc ha sentenciat amb un parcial de 0-4 en el tercer quart –del 5-5 al 5-9– i ha trencat el que fins llavors era un partit extremadament igualat. Tots dos equips han estat molt poc encertats en les superioritats, amb un gol pel Mediterrani quan el peix ja estava venut i dos per les maresmenques. El 5-6, marcat en un contraatac per la valuosa Anni Espar quan el Medi atacava en doble superioritat, ha fet molt mal a l’equip barceloní. Els gols de l’equip de Dani Ballart els han fet Anni Espar (3), Clara Cambray (2), Simone van der Kraats (2) i Sílvia Morell (2). Per part del conjunt de Marian Díaz han marcat Sarah Lizotte (2), Clara Espar, Helena Dalmases, Iris Wolwes, Carla Toha, Ana Marcos i Paula Crespí.

Serà la 22a final del Sabadell en una competició que sempre ha disputat i en què ha conquerit disset títols, els cinc darrers seguits. El Mataró busca el segon títol després d’endur-se, també contra les vallesanes, la final del 2016. El partit serà la repetició de la final de la copa 2021 que va guanyar el Sabadell (11-9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)