Atletisme

Mechaal i Katir, cara a cara

Adel Mechaal, amb un nou doblet i el rècord europeu dels 3.000 m (7:30.82), posa en joc la seva hegemonia en el mig fons espanyol amb un duel molt esperat contra Mohamed Katir, que ha decidit competir només en el míting de Madrid del circuit mundial durant la temporada de pista coberta. A la batalla entre els dos atletes d’origen magribí s’hi afegiran dues figures mundials, el campió olímpic dels 10.000 m, Selemon Barega (7:26.10), i el subcampió olímpic dels 3.000 m obstacles, Lamecha Gimma (7:27.98). Katir és l’actual recordista espanyol dels 1.500, 3.000 i 500 m a l’aire lliure.

En els duels particulars entre Mechaal i Katir el palamosí ha guanyat el seu rival els sis cops que s’han trobat en una prova dels 3.000 m.

L’altra gran figura de la competició, que es disputarà al centre esportiu Gallur, serà l’atleta veneçolana del Barça, Yulimar Rojas, actual campiona olímpica i recordista mundial del triple salt. Rojas va batre el seu primer rècord mundial a Madrid (15.43) fa dos anys i afronta el concurs d’avui amb l’objectiu de millorar aquesta marca.

En els 60 m tanques, Xènia Benach viurà un nou duel contra Errandonea, amb l’afegit de la presència d’atletes internacionals de gran nivell, com ara la finlandesa Hurske i la neerlandesa Sedney.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)