Tennis

Badosa venç Sorribes i es planta als vuitens d’Indian Wells

Paula Badosa (5), la vigent campiona, ha derrotat aquesta matinada per 7-6 (4) i 6-1 a la tennista de la Vall d’Uixó Sara Sorribes (32), companya de dobles i una de les seves millors amigues en el circuit, i jugarà la matinada vinent (a les 2 h) els vuitens de final del WTA 1000 d’Indian Wells contra la jove canadenca de 19 anys Leylah Fernández (18), finalista de l’obert dels EUA el 2021. Els sis primers jocs del partit s’han saldat amb sis breaks (3-3). Tot seguit, els serveis han començat a funcionar. Amb 6-5, Badosa ha tingut tres pilotes restant (0-40) per tancar el primer capítol, però Sorribes s’hi ha regirat. Amb 5-5, però, la castellonenca ha tingut una perillosa pilota de trencament que la catalana ha salvat amb un revés paral·lel. En el tie-break, l’empordanesa manava per 5-2 i ha vist com la rival se li acostava (5-4). El revés paral·lel li ha permès superar el tràngol. En el segon set, ha estat superior. “Mai és fàcil jugar contra una amiga, però a la pista separo les dues coses. Quan he vist el nivell de joc que ha exhibit avui, m’he sentit trista perquè no es mereixia perdre”, ha declarat la de Begur.

Rafa Nadal, 17-0

Rafa Nadal (4), per la seva banda, s’ha plantat als vuitens superant el britànic Daniel Evans per 7-5 i 6-3 i atresora un balanç de 17-0 en el seu millor inici de curs de sempre. Iguala les millors arrencades de Pete Sampras (1997) i Roger Federer (2018), tot i que encara és lluny dels 41 partits guanyats per Novak Djokovic (2011), que també va establir el segon millor registre de la història en un inici de temporada amb 26 triomfs el 2020. Nadal, que suma a més el seu triomf número 400 en partits de tornejos Masters 1000, que aviat és dit, jugarà contra el nord-americà Reilly Opelka (17). El canoner de Michigan s’ha desfet del canadenc Denis Shapovalov (13) amb 11 aces i sense perdre cap servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)