Tennis

Paula Badosa continua molt sòlida a Indian Wells i ja està en els quarts de final

Supera per un doble 6-4 la canadenca Leylah Fernández i s’enfrontarà a la russa Veronika Kudermetova

Paula Badosa continua amb un joc molt sòlid la defensa del seu títol d’Indian Wells, i ja s’ha classificat pels quarts de final. L’empordanesa, cinquena favorita, ha derrotat en els vuitens de final la canadenca Leylah Fernández, divuitena cap de sèrie, per un doble 6-4 en 1h42. Paula Badosa s’ha mostrat segura amb el seu servei en els primers jocs i aviat a començat a inquietar a la seva rival, de 19 anys i finalista del darrer Obert dels Estats Units. En el setè joc la jugadora de Begur ha trencat el servei de la seva rival i s’han encadenat tres jocs amb breaks que han portat a Paula Badosa al 5-4 i servei en el seu poder per guanyar el primer set.

En l’inici de la segona mànega Leylah Fernández ha fet un pas endavant i s’ha mostrat més agressiva, amb intercanvis llargs de cops, però Paula Badosa ha aguantat i ha salvat varies boles de trencament. Un break en el cinquè joc l’ha encaminat cap a la victòria tot i que la canadenca ha continuat lluitant fins al final.

La rival de Paula Badosa en els quarts que jugarà demà dijous serà la russa Veronika Kudermetova (21), que en els vuitens ha eliminat la txeca Marketa Vondrousova (30) per 7-6 (5), 6-7 (5) i 7-5 en un disputat partit de gairebé tres hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)