Futbol sala

Drahovsky s’erigeix en salvador de l’Industrias contra el Còrdova (1-1)

L’Industrias Santa Coloma ha empatat avui al pavelló Nou (1-1) contra el Còrdova, un rival directe en la lluita per accedir a les posicions de play-off, els vuit millors, que ha fet un partit molt solvent. L’equip de Javi Rodríguez duia quatre triomfs i un meritori empat contra el Barça consecutius, i eixampla la ratxa sense perdre en un partit costerut en què ha anat per sota durant molts minuts. Lucas Perín ha avançat els visitants en el minut 3 en una acció d’estratègia a la sortida d’un córner, un gerro d’aigua freda. S’ha arribat al descans amb el resultat negatiu, tot i els intents dels locals, que fins i tot han optat per l’atac de cinc en el darrer tram del primer temps. Tomas Drahovsky, sempre amb la canya a punt –19è gol en la lliga i nou pitxitxi–, ha rescatat els colomencs (1-1 en el 38’).