Ciclisme

Ben O’Connor guanya a la Molina i es vesteix de líder a la Volta

L’escalador australià Ben O’Connor (AG2R Citröen) ha triomfat a la Molina en la primera gran etapa de muntanya de la Volta i és el nou líder de la general amb sis segons d’avantatge sobre el jove talent de l’UAE Juan Ayuso. O ’Connor ha estat el més viu en la pujada final i ha atacat a 8 km, quan els equips dels favorits s’estaven marcant.

No hi ha hagut ordre ni concert en la persecució d’O’Connor amb atacs individuals de diferents escaladors. Qui més s’hi ha apropat ha estat Marc Soler (UAE), que ho ha provat en el descens previ a la pujada final però li ha faltat força. Ayuso ha liderat un grup amb Quintana (Arkéa), Higuita (BORA) i Almeida (UAE), que afrontaran l’etapa de demà com a favorits. Altres, com Carapaz (Ineos) i Valverde (Movistar), han perdut alguns segons més. Simon Yates (BikeExchange) ha tingut una crisi en l’última pujada i Richie Porte (Ineos), no ha pres la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)