Waterpolo

La setmana gran europea del CN Sabadell

L’equip masculí juga dissabte a Can Llong la tornada de la final de l’Euro Cup i el conjunt femení afronta el 2 i 3 d’abril la final a 4 de l’Eurolliga a Atenes

El CN Sabadell protagonitzarà els pròxims dies dues finals europees, una fita a l’abast de molt pocs clubs. El conjunt de Quim Colet afronta dissabte (12.30 h) la tornada de l’Euro Cup a Can Llong amb dos gols de desavantatge (9-7) contra el Telimar Palerm. Serà la segona final de l’equip masculí en la segona competició europea. El 2012 la va perdre contra el Savona. L’equip femení, més avesat a lluitar pels ceptres continentals, pugnarà el cap de setmana del 2 i 3 d’abril per la seva sisena Eurolliga en la final a quatre que es disputa a Atenes. El rival en semifinals és el Plebiscito Pàdua, mentre que per l’alta part del quadre s’enfrontaran l’Olympiacòs, amfitrió i vigent campió, i l’UVSE Budapest.

Independentment del resultat, el simple fet de jugar les dues finals europees ja és una fita històrica per al CN Sabadell. Així ho veu també el seu president Claudi Martí. “Estem potser a punt d’entrar a la setmana més històrica del waterpolo del CN Sabadell. El fet de disputar dues finals europees no és a l’abast de qualsevol club. Penso que és la segona vegada que un club europeu ho aconsegueix [l’altre va ser el Pro Recco]. Penso que és el reconeixement a la gran feina que hem fet tots durant molt temps. El reconeixement a una gran entitat, a uns grans esportistes i espero que això ho puguem coronar amb dos títols, que ja seria la cirereta del pastís”, subratlla el dirigent sabadellenc. I afegeix: “Les dues finals seran molt complicades. La primera perquè malauradament hem de remuntar dos gols en contra. Esportivament ho podem aconseguir i a veure si tenim la sort que ens va faltar fa tres setmanes a Palerm. I d’aquí una setmana a Grècia el que necessitarem és lluitar al màxim, com sempre, i una vegada més que aparegui el plus de l’equip femení per intentar guanyar el títol a la piscina del gran favorit, que és l’Olympiacòs.”

Fran Valera, baixa

Pel que fa a la final masculina, ja s’ha confirmat la baixa de Fran Valera, que no s’ha recuperat a temps de la lesió al quàdriceps que es va fer durant la concentració amb la selecció espanyola.

Reforç de Monika Eggens

En l’equip femení la principal novetat és la incorporació de la canadenca Monika Eggens, que ja havia estat a l’equip fa un parell de temporades i que podria ajudar a l’equip si la neerlandesa Maartje Keuning persisteix en els seus problemes físics. David Palma també disposarà de la canadenca Gurpreet Kaur Sohi, que ja va jugar la primera fase i els quarts de final de la competició.

EL PROTAGONISTA

Les dues finals europees és el reconeixement a la gran feina que hem fet tots durant molt temps. El reconeixement a una gran entitat, a uns grans esportistes i espero que això ho puguem coronar amb dos títols, que ja seria la cirereta del pastís
Claudi Martí
president del cn sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)