Ciclisme

El català Ferran Robert (Balaverde Team) guanya la Klasika d’Olot

El barceloní Ferran Robert (Balaverde Team) va ser el vencedor aquest matí de la 68ena edició de la Klasika d’Olot – Trofeu Festes del Turà, després de guanyar a l’esprint a l’australià Jimmy Whelan (Hawtorn Cycling-Brigelane).

Els dos corredors van arribar amb menys de 30 segons per davant del grup principal, encapçalat pel neerlandès Diederick Deelen (Ciclos Oleka) seguit de Jonas Sancho (La Tova-Huesca La Magia) i Benjamí Prades (Controlpack). La cursa es va decidir en els darrers quilòmetres, ja què el grup principal es va mantenir fins a la darrera pujada, a l’Alt del Conill.

Ferran Robert, corredor que actualment està dins el Pla de Tecnificació de la Federació Catalana de Ciclisme al Centre de Banyoles, amb el suport del Consell Català de l’Esport, també es va endur el primer lideratge de les Grans Classiques, que s’iniciaven. El primer Sub23 va ser Óscar Rota (La Tova-Huesca La Magia). Per equips, es va imposar l’equip GS Sport Drone Hopper de la Comunitat Valenciana. Pau Torrent (Globalia-Zamora Enamora) i Ferran Robert van vèncer, respectivament, en els Esprints Especials i Premi de Muntanya.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de la Sra. Anna Julià, Cap de la Representació Territorial de l’Esport a Girona i el Sr. Aniol Sellabona, Regidor d’Eports de l’Ajuntament d’Olot, així com el Sr. Carles Ferrer, Delegat Territorial de Girona de la FCC i el Sr. Carles Torrent, President del Club Ciclista Olot Infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)