Tennis

Bolsova substitueix Muguruza en l’equip espanyol de la copa Billie Jean King

La tennista palafrugellenca s’afegeix a les també catalanes Paula Badosa i Rebeka Masárová, la valenciana Sara Sorribes i l’andalusa Núria Parrizas, que la setmana vinent jugaran contra els Països Baixos per un lloc per a la fase final de la competició

La palafrugellenca Aliona Bolsova (195a de la WTA) substituirà la lesionada Garbiñe Mugurua (9a) en l’equip espanyol de tennis que dilluns viatjarà als Països Baixos per disputar l’eliminatòria de classificació de la copa Billie Jean King, el 15 i 16 d’abril a ’s-Hertogenbosch, a la recerca d’un lloc per a les finals d’aquest any. Bolsova s’afegirà a la resta de seleccionades per Anabel Medina, les també catalanes Paula Badosa (3a) i Rebeka Masárová (128a), la valenciana Sara Sorribes (49a) i l’andalusa Núria Parrizas (52a).

L’enfrontament serà sobre terra batuda, en un pavelló cobert, i per part de l’equip oranje hi competiran Arantxa Rus (75a), Lesley Pattinama Kerkhove (140a), Arianne Hartono(165a) i Demi Schuurs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)