Handbol

El planter gironí, més en forma que mai

Handbol. Dotze jugadors formats en el Bordils, el Sarrià i el Garbí van participar en els èxits de les seleccions catalanes a Múrcia

Els millors clubs gironins d’handbol remarquen aquests dies l’èxit que va significar la presència de fins a dotze jugadors, tot un rècord, en el campionat d’Espanya de seleccions territorials, que es va disputar la setmana passada a Múrcia . Les seleccions catalanes, com passa sovint en aquests campionats, van tornar amb un grapat de medalles i en pràcticament totes hi va haver presència destacada dels jugadors formats en el Bordils, el Sarrià i el Garbí.

El Bordils, en aquest sentit, té clar que la formació de jugadors continua essent la seva principal raó d’existència. Del planter bordilenc han sorgit els jugadors del Barça Pere i Jordi Cikusa, campions en la categoria juvenil, i els cadets Aniol Moré, Genís Trullàs i Adrià Joher, que van celebrar el títol de la categoria al costat de Guillem Mallola (Sarrià) i Quim Rocas, exjugador del Garbi i ara també al Barça. Però els èxits no es van acabar aquí. En la categoria infantil tres jugadors més del Bordils, Guillem Nadal, Marcel Cordonet i Roc Páez, van ser subcampions, i Berta Blay i Anna Rocas, del Garbí, també van arribar fins a la final del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)