Tennis

Badosa passa a la semifinal de Stuttgart i s’assegura ser la número 2 del món

Guanya Jabeur per 7-6 (9), 1-6 i 6-3

Paula Badosa s’ha classificat per la semifinal del WTA 500 de Stuttgart i s’ha assegurat ser la número 2 del rànquing mundial a partir de dilluns. L’actual tercera jugadora mundial i segona favorita del torneig ha derrotar la tunisiana Ons Jabeur, setena cap de sèrie, per 7-6 (9), 1-6 i 6-3 en dues hores i onze minuts.

En el primer set cada jugadora ha trencat el servei de la seva rival en quatre ocasions i Paula Badosa ha forçat el tie-break amb un trencament en el dotzè joc. En el desempat les dues jugadores han mantingut la igualtat l’han pogut guanyar, i al final l’empordanesa se l’ha emportat per 7-6 i (9) en una hora i sis minuts. La segona mànega ha estat totalment dominada per Ons Jabeur que s’ha avançat amb un 5-0 i ha anivellat el partit en imposar-se per 1-6 en vint-i-sis minuts davant una Paula Badosa molt cansada.

En el tercer set l’empordanesa s’ha recuperat i s’ha avançat amb un break en el sisè joc. La tunisiana l’hi ha tornat enseguida, però novament Paula Badosa ha trencat el servei del seu rival (5-3) i ha disposat del seu servei per aconseguir la victòria i passar a ser la segona del rànquing mundial. La seva rival en la semifinal serà la bielorussa Aryna Sabalenka (3) que ha derrotat per 6-4, 3-6 i 6-1 l’estònia Anett Kontaveit (5).