Handbol

El Barça-Logronyo i el Bidasoa-Granollers, emparellaments de la copa Asobal

La final a quatre es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de juny a Saragossa, i com a la copa del rei d’Antequera es podria repetir una final catalana

El Barça-Logronyo la Rioja i el Bidasoa Irun-Fraikin BM Granollers s’enfrontaran en les semifinals de la copa Asobal després del sorteig que s’ha efectuat aquest migdia a Saragossa. Amb aquests emparellaments, es podria repetir una final catalana, com ja va passar a la copa del rei d’Antequera, que l’equip blaugrana va vèncer per 30-26. La final a quatre es disputarà el Pavelló Príncep Felip de Saragossa, el 4 i 5 de juny. La competició es disputa entre els quatre primers classificats de la primera volta de la lliga Asobal, i el Barça (primer aleshores) i el Bidasoa exercien com a caps de sèrie. El gran dominador de la competició és el conjunt blaugrana, amb 16 títols al seu palmarès, els deu últims assolits de manera consecutiva.

Aquest curs també es recuperarà la minicopa, amb la participació dels quatre equips juvenils del Barça, el Bidasoa, el KH-7 BM Granollers i el Logronyo la Rioja, a més de quatre clubs aragonesos convidats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)