Tennis

Un nou episodi per a la històrica rivalitat entre Nadal i Djokovic

El balear i el serbi juguen avui per (20.45 h) els quarts de final del Roland Garros en un partit a cara o creu

Rafael Nadal i Novak Djokovic es tornen a creuar 354 dies després a les pistes, aquesta vegada per disputar els quarts de final del Roland Garros. Serà el capítol número 59 d’una de les rivalitats més grans de la història del tennis. Fins al moment, el balanç és de 30-28 a favor del balcànic.

L’últim precedent entre tots dos tennistes és el duel que van protagonitzar a les semifinals del mateix Roland Garros del 2021, quan Djokovic va derrotar al balear en quatre sets convertint-se en el primer que aconsegueix vèncer-lo en més d’una ocasió a terra batuda al millor de cinc sets. A més, el serbi es va proclamar campió del torneig derrotant a Stefanos Tsitsipas a la final.

Aquesta ocasió es presenta com una oportunitat única per a tots dos tennistes.

Nadal busca el pas a semifinals per continuar somiant en sumar el seu títol número 22 a la categoria de Grand Slam, mentre que Djokovic vol guanyar el seu títol número 21 per igualar el manacorí.

La cita tindrà lloc a les 20.45 del dia d’avui, fet que no ha acabat d’agradar a Rafa. “No m’agrada jugar a terra batuda de nit perquè hi ha més humitat, la pilota és més lenta i les condicions són més difícils, sobretot si fa fred”, expressava el tretze vegades campió del Roland Garros.

Pel que fa a les condicions en què arriben els dos tennistes, el serbi parteix amb cert avantatge per la seva forma física, ja que Nadal arrossega una lesió al peu que el va limitar a Roma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)