L’Atlètic Barceloneta supera el Jug (12-9) i jugarà pel cinquè lloc contra el Hannover

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta s’ha recuperat de la patacada d’ahir i s’ha guanyat el dret de lluitar per la cinquena plaça de la fase final de la Champions després de vèncer el Jug Dubrovnik per 12-9 (4-2, 2-0, 3-4 i 3-3). El seu rival serà demà el Waspo98 Hannover (14 h), que ha sorprès el CN Marsella (11-9), tocat per algunes baixes per Covid, en el primer partit de la segona jornada a Belgrad.

El conjunt mariner ha hagut de jugar amb la baixa sensible d’Álvaro Granados, que ha complert un partit de sanció per haver donat un cop a un rival, just al final del duel de quarts contra el Pro Recco. Tot i l’absència del màxim referent ofensiu, l’Atlètic Barceloneta ha començat més endollat i ha colpejat primer, aprofitant els dos penals provocats pels boies i un major ritme de joc. Munárriz, per partida doble, Perrone i Biel, rubricant una ràpida transició, han marcat els primers gols (4-2). En el segon quart, les defenses han guanyat la partida. Aguirre s’ha anat fent gran sota els pals i els mariners eixamplaven la renda gràcies dos gols dels boies, De Toro i Asensio (6-2).

Després del descans llarg, l’esquerrà australià ha marcat el seu primer gol en la fase final. Però l’equip croat ha reaccionat, ha aprofitat les tres primeres accions d’home de més i s’ha col·locat amb un inquietant 7-6. Fatovic ha demanat temps mort per canviar la dinàmica. I ho ha aconseguit perquè l’equip mariner ha marcat en les dues accions següents, un contraatac de Biel, i una acció de superioritat culminada per Bustos que deixaven el resultat en 9-6 abans d’entrar en l’últim quart. Esperonat per la vintena d’aficionats mariners a la grada, l’Atlètic Barceloneta ha acabat segellant la victòria amb dos gols de Larumbe i un més de Bustos en un últim parcial que ha cabat en taules (3-3).