Waterpolo

El Pro Recco revalida el títol de la Champions en la tanda de penals (16-17)

El Novi Belgrad ha portat la iniciativa durant tot el partit, però Gergo Zalanki ha tornat a ser decisiu forçant l’empat final i anotant el gol de la victòria

El Pro Recco ha revalidat el títol de la Champions, el desè del seu palmarès, després d’una final molt disputada contra el Novi Belgrad (16-17), que s’ha resolt des de la tanda de penals. L’esquerrà Gergo Zalanki, el botxí de l’Atlètic Barceloneta en els quarts de final, ha tornat a ser protagonista anotant el gol que ha anivellat el resultat (13-13) a dotze segons del final i executant l’últim penal que ha acabat donant el triomf al conjunt transalpí. L’equip amfitrió, amb un Nikola Jaksic molt inspirat (6 gols), ha portat la iniciativa durant pràcticament tot el partit (4-4, 2-1, 5-4 i 2-4), però en els moments decisius han tornat a aparèixer els canoners del conjunt italià, Younger i especialment Zalanki.

En la pugna per la tercera plaça el premi ha estat per al Ferencvàros, que s’ha imposat al Brescia, per 12-14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)