L’Atlètic Barceloneta supera el Hannover (10-12) i tanca la Champions en cinquè lloc

Dani López Pinedo, amb una gran actuació, tanca la seva etapa com a jugador amb tots els honors

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha superat el Waspo98 Hannover per 10-12 (2-0, 2-3, 2-6 i 4-3) i ha segellat el cinquè lloc de la fase final de la Champions de Belgrad. El partit ha suposat el comiat amb tots els honors de Dani López Pinedo, que ha aguantat l’equip en el tram inicial i ha tancat la seva etapa com a jugador millorant clarament els registres del seu homòleg a la porteria rival (10 aturades i 55% d’encert). A 1:53 pel final, el veterà capità mariner ha estat substituït pel jove Unai Aguirre i ha rebut la corresponent ovació de tots els assistents a la piscina, jugadors alemanys inclosos. El relleu era un fet.

El partit ha començat fent pujada per als mariners. Amb pèrdues de pilota en atac i encaixant un parcial de 2-0, amb dos gols d’Ivan Nagaev, un en superioritat i l’altre de penal. Després de l’esbroncada d’Elvis Fatovic, l’Atlètic Barceloneta ha reaccionat. Alberto Munárriz ha trencat la sequera i Alejandro Bustos, amb dos gols en home de més ha capgirat el resultat (2-3). El Hannover, però, ha replicat de seguida i ha arribat al descans amb avantatge (4-3) després de les dianes de Petar Muslim i de Markko Macan, a 4 segons per arribar a l’equador.

Després del descans llarg, l’equip mariner ha posat la directa i amb un parcial de 2-6 ha encarrilat la victòria (6-9). Famera i Larumbe, per partida doble, Bustos i Asensio han completat el festival golejador d’aquest quart. L’últim quart ha estat favorable al Hannover (4-3), però els mariners no han hagut de patir per la victòria.

El CN Marsella, setè

En la pugna per la setena plaça, el CN Marsella s’ha imposat al Jug Dubrovnik, per 15-13.