Futbol sala

El futur de Javi Rodríguez

El tècnic de l’Industrias Santa Coloma va expressar la seva voluntat de marxar després de l’últim partit de la fase regular, però amb contracte en vigor s’haurà de pagar una clàusula de rescissió

Després de la roda de premsa del partit de l’Industrias contra el Pozo, tothom dona per fet que l’etapa de Javi Rodríguez a la banqueta colomenca té els dies comptats. “Fa quatre mesos que vaig avisar el president Vicenç García del que havia de passar. Ningú pot obligar algú altre a estar en un lloc on no vol estar. Tots els dies hi ha separacions de parelles. El millor és asseure’s com persones i arribar a un acord que satisfaci tothom. Independentment del que passi, estic segur que Javi Rodríguez marxarà de Santa Coloma per la porta ben gran”, va dir dissabte.

La decisió del tècnic sembla clara, però el cert és que té contracte en vigor fins al 2023 i si ha de marxar s’haurà de pagar una clàusula de rescissió. A hores d’ara cap club s’ha posat en contacte amb l’entitat colomenca, tot i que des de Múrcia l’esperen amb els braços oberts.

L’adeu de Drahovsky

Qui ja ha anunciat la seva marxa a través de les xarxes és el golejador eslovac Tomas Drahovsky. “Vull agrair al club que m’ha donat l’oportunitat de formar part d’aquesta família”, va escriure a Twitter. Tot sembla indicar que el Movistar Inter serà la seva nova destinació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)