Futbol sala

Cap fred contra El Pozo

Futbol sala. Amb el record de la final de la copa d’Espanya, el Barça intenta abstreure’s del soroll ambiental en l’anada dels quarts del ‘play-off’ de lliga a la pista de l’equip murcià (20.45 h)

El Barça enceta l’esprint final d’una temporada que pot ser històrica amb els quarts del play-off de lliga contra El Pozo Múrcia (20.45 h per Gol i Barça TV), un rival habitual i una eliminatòria calenta i amb molts al·licients. A l’entitat murciana va coure, i molt, el desenllaç de la copa d’Espanya (3-3 i 7-6 en els penals) i segur que esperen resoldre els comptes pendents amb la visita del conjunt blaugrana. De fet, la derrota a l’Olivo Arena va ser tot un daltabaix anímic per a l’equip de Diego Giustozzi, que va entrar en una dinàmica negativa i no es va poder guanyar la vuitena i última plaça per al play-off de lliga fins a la darrera jornada, amb l’empat de dissabte contra l’Industrias Santa Coloma (2-2).

Amb l’objectiu ben definit, la plantilla del Barça intenta abstreure’s de tot el soroll ambiental. “Es parla molt de les ganes de revenja que té El Pozo, de l’ambient que hi haurà a les graderies, de tensió, però tenim clar que això són coses més de l’entorn. A nosaltres el que ens toca és deixar les emocions fora de la pista i centrar-nos en el que sabem fer, respectant molt el rival perquè ja sabem que serà una eliminatòria duríssima, igual que ho va ser la final de copa”, avisa Dyego Zuffo.

El tècnic Jesús Velasco no vol fer paral·lelismes amb la copa d’Espanya: “Ja han passat un parell de mesos des d’aquella final. Ells ara són un altre equip i nosaltres també. És una eliminatòria a doble partit i és diferent, veurem sobretot a quin nivell estem nosaltres.” De fet, amb la recuperació de Marcenio, el tècnic blaugrana podrà disposar de tota la plantilla. A més dels 13 jugadors del primer equip, també ha estat convocat Víctor Pérez, del filial.

Per part d’El Pozo es manté la baixa de Taynan, que va rebre quinze partits de sanció per haver donat un cop de cap a un àrbitre quan el VAR va donar l’oportunitat de repetir un penal al Barça en la final de la copa d’Espanya. L’autor d’aquell gol de penal a la segona temptativa va ser l’exjugador d’El Pozo Pito, ara a les files del Barça. “Ara tots els equips comencem de zero una altra vegada i ens espera un partit molt difícil a Múrcia per la qualitat del rival i pel factor ambiental”, sentencia el pivot de Chapecó. En tot cas, Pito remarca que l’equip arriba al tram final de temporada amb molta confiança. El Barça ha acabat la fase regular de la lliga amb 68 punts (21 victòries, 5 empats i 4 derrotes), 10 més que l’Inter, el segon classificat, i 25 més que El Pozo, el vuitè. Més enllà de la copa, l’equip blaugrana també va vèncer el conjunt murcià en els dos partits de lliga: 2-4 a domicili i 3-1al Palau.

EL VESTIDOR

Es parla de ganes de revenja, de l’ambient, de tensió, però nosaltres tenim clar que hem de deixar les emocions fora de la pista
Dyego Zuffo
Anada (avui)
Ribera Navarra - Palma 20.15 h
El Pozo Múrcia - Barça 20.45 h
Cartagena - Valdepeñas 21.15 h
Jaén - Inter 21.30 h
Tornada (dissabte)
Inter - Jaén 18.30 h
Barça - El Pozo 19 h
Palma - Ribera Navarra 20.30 h
Valdepeñas - Cartagena 20 h* *(diumenge)

Els privilegis de ser primer

Un factor diferent respecte a altres temporades és el canvi de format dels quarts de final i les semifinals del ‘play-off’, que per qüestions de calendari es disputen a partit d’anada i tornada. L’avantatge que tindrà el Barça com a primer classificat de la lliga regular serà doble: disputarà la tornada a casa, i en cas d’empat, passaria l’eliminatòria sense necessitat de recórrer a la tanda de penals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)