Handbol

Dolo Martín, nou referent del KH-7 BM Granollers

Handbol. L’entrenadora navarresa tanca l’etapa en el Sant Quirze i ocuparà l’altra banqueta vallesana amb el repte de fer créixer l’equip femení

La tècnica navarresa de 39 anys Dolo Martín serà l’entrenadora del KH-7 BM Granollers les tres pròximes temporades i una de les peces angulars sobre les quals edificar un equip femení més ambiciós. Tot i la seva joventut, Martín ja acumula una experiència contrastada a les banquetes. Acaba de tancar una etapa de sis anys en el Sant Quirze, al qual va conduir des de la lliga catalana fins a divisió d’honor, a més d’haver dirigit també el Castelldefels –va passar de la pista a la banqueta– i equips de les categories inferiors tant de la selecció catalana com de l’espanyola. El seus orígens són en el BM Burlada i posteriorment va ser una de les primeres integrants del Malkaitz Eskubaloia, del qual els seus pares van ser fundadors.

Tal com va anunciar el director esportiu Marc Amargant, Dolo Martín serà el cap visible d’un cos tècnic amb una estructura més professional al costat de Verónica Cuadrado (ajudant), Maria Cadens (preparadora física) i Vicente Álamo (entrenador de porteres). Des del club també es vol enfortir els vincles de l’alt rendiment amb els equips de base, que són l’essència del club. L’entrenadora navarresa entoma el nou repte amb molta il·lusió: “El club m’ha transmès que vol fer un pas endavant amb l’equip femení i m’han convençut des del principi. Espero aportar força i energia per fer créixer el projecte i saber transmetre la meva passió per l’handbol a les jugadores.”

Pendents de la plantilla

Pel que fa a la plantilla, hi haurà novetats en els pròxims dies perquè fins a set jugadores del curs passat han causat baixa: les pivots Maria Monllor i Carmen Prelchi; les laterals Carolline Dias, Giulia Guarieiro, Janna Sobrepera i Elene Vázquez, i la central Lora Sarandeva. “Aviat hi haurà notícies sobre les noves incorporacions. L’objectiu és il·lusionar-nos amb totes les competicions i lluitar per estar a prop de les places europees”, va remarcar el director esportiu. Més enllà de les futures incorporacions, Martín va comentar: “L’equip té qualitat, però és molt jove i potser li falta un punt d’experiència i de maduresa. El model de joc ja està prou definit, però intentarem buscar més dinamisme i ritme, i en defensa intentar ajudar les dues grans porteres que ja tenim.”

L’acte de presentació de la nova entrenadora del BM Granollers va tenir com a escenari les instal·lacions de KH-7, el principal patrocinador de l’equip i amb vincles en el club granollerí des del 1999. A més del president de l’empresa, Josep Maria Lloreda, també van assistir-hi el president del BM Granollers, Alfred Serra, i el regidor d’Esports, Álvaro Ferrer.

LA PROTAGONISTA

El club m’ha transmès que vol fer un pas endavant amb l’equip femení i els estic molt agraïda per la confiança
Dolo Martín
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)