Ciclisme

Ferroni ataca a 800 m de la meta i s’emporta el triomf davant els seus companys d’escapada

El pilot es queda a mig minut dels sis escapats en la sisena etapa de la Dauphiné

Valentin Ferroni ha guanyat la sisena etapa de la Critérium del Dauphine. El francès de 24 anys, del TotalEnergies, que ha estat el primer a intentar un atac final en el grup d’escapats, ha fet bo el seu moviment a 800 m del final demostrant una gran força en els últims metres. Ferron ha vist com Warren Barguil (Arkea) li obria la porta i no s’ho ha pensat, atacant des de molt lluny. La resta d’escapats no han pogut reaccionar i, s’han controlat entre ells, i li han deixat la victòria en safata. Pierre Rolland (B&B Hotels) es queda amb el segon lloc i Barguil, tercer.

En l’etapa d’avui s’ha tornat a repetir la batalla entre escapats i el pilot que ha estat molt ajustada. A falta de 2,5 km els escapolits es continuaven donant relleus i no s’han atacat, impedint que el pilot els pogués atrapar en els darrer quilòmetre, com en l’etapa d’ahir, i s’ha quedat a mig minut. En la general Wout Van Aert (Jumbo-Visma) continua de líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)