Futbol sala

El Barça venç a Valdepeñas amb un gran esperit defensiu (0-1) i encarrila la semifinal

El Barça ha guanyat avui al municipal Virgen de la Cabeza contra el Viña Albali Valdepeñas per 0-1 amb un gol de Pito (5’) en el primer partit de l’eliminatòria de semifinals de la primera divisió. Sense excel·lir en atac com en altres ocasions, el conjunt de Jesús Velasco ha tingut moltes més oportunitats que el rival i al darrera ha estat senzillament impecable. El duel s’ha disputat amb una calor asfixiant, amb més de 30 graus al pavelló i tots dos tècnics han apostat per fer rotacions curtes. El partit de tornada es jugarà dissabte al Palau Blaugrana (13 h).

Pito ha avançat el Barça en una acció d’estratègia a la sortida d’un córner molt ben servit per Adolfo (0-1 en el minut 5). El Barça ha tingut més oportunitat que el seu rival, que no ha pogut entrar fins a la cuina i ha hagut de fer tirs exteriors, amb Rafa Rato com a jugador més perillós. Ferrão (17’) ha estat a punt de fer el segon penalitzant una pèrdua local. Matheus (28’) ha fallat el 0-2 sol davant d’Edu en un contraatac que hauria d’haver estat letal perquè tenia Ferrão sol al segon pal. El Barça ha seguit ferm en defensa i generant ocasions, tot i que el porter local Edu ha completat un gran partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)