Futbol sala

Només existeix l’anada

Futbol sala. El Barça visita el Valdepeñas en el primer partit de la semifinal de la lliga (20.45 h) i està completament centrat en aquest enfrontament, que afronta com una final

Després de la complicada classificació del Barça per a la semifinal, amb pròrroga i perdent el partit de tornada, els blaugrana estan completament centrats en el partit d’anada que juga aquest vespre (20.45 h, Barça TV i Gol) a la pista del Valdepeñas. Afronten el partit com si fos una final, sense pensar que hi haurà un partit de tornada de la semifinal dissabte al Palau (13 h). L’equip manxec arriba a l’enfrontament amb molta moral després de classificar-se en la pròrroga i amb una remuntada contra el Cartagena davant la seva afició, completament entregada. Bateria, un exblaugrana, i el català Sergio González –màxim golejador de l’equip– van ser clau en la victòria en els quarts.

El tècnic Jesús Velasco té tota la plantilla a la seva disposició i també s’emporta el tercer porter, Àlex Lluch. En els dos partits en què es van enfrontar en la lliga regular les victòries van ser per als blaugrana. A Valdepeñas el Barça es va imposar per 2-4 i en el Palau, en la penúltima jornada de lliga fa quinze dies, va golejar per 7-2.

ELS PROTAGONISTES

No podem donar res per fet, la clau serà evitar fer concessions. Només pensem a guanyar l’anada
Adolfo
Hem de jugar amb la mentalitat d’una final. Serà un partit molt difícil amb una pressió ambiental molt forta
André Coelho
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)