Futbol sala

Pito catapulta el Barça

Futbol sala. L’equip de Jesús Velasco fa una defensa impecable i encarrila la semifinal de la lliga a Valdepeñas amb un gol matiner del brasiler

Viña Albali 0 Barça 1

VIÑA ALBALI VALDEPEÑAS:Edu, Lolo, Bateria, Lazarevic i Sergio González -equip inicial-; Rafa Rato, Chino, Ribeiro, Lemine, Matheus, Ivi i Humberto.BARÇA:Dídac, Ortiz, Lozano, Matheus i Ferrão -equip inicial-; Pito, Adolfo, Dyego, Coelho, Esquerdinha, Marcenio i Povill.GOLS:0-1 (5’) Pito.

El Barça va guanyar ahir al municipal Virgen de la Cabeza contra el Viña Albali Valdepeñas per 0-1 amb un gol matiner de Pito (5’) el primer partit de l’eliminatòria de semifinals de la primera divisió. Sense excel·lir en atac com en altres ocasions, el conjunt de Jesús Velasco va tenir moltes més oportunitats que el rival i al darrere va estar senzillament impecable, ofuscant el teòricament perillós Viña Albali. El duel es va disputar amb una calor asfixiant, amb més de 30 graus al pavelló i tots dos tècnics van apostar per fer rotacions curtes. El partit de tornada es jugarà dissabte al Palau Blaugrana (13 h).

Pito va marcar l’únic gol del partit en una acció d’estratègia a la sortida d’un córner molt ben servit per Adolfo (0-1). El Barça va tenir més oportunitats que el seu rival, que no va poder entrar mai fins a la cuina i va haver de recórrer als tirs exteriors, amb Rafa Rato com a jugador més perillós. Ferrão (17’) va estar a punt de fer el segon penalitzant una pèrdua local. Matheus (28’), excessivament individualista, va fallar el 0-2 davant d’Edu en un contraatac que hauria d’haver estat letal perquè tenia Ferrão sol al segon pal. El Barça va continuar ferm en defensa i va generar ocasions, tot i que el porter local Edu va completar un gran partit.

El primer partit de l’altra semifinal entre el Jaén i el Palma Futsal es va saldar amb triomf del conjunt andalús per 2-0. Sigui com vulgui, la final de la competició es jugarà al millor de tres partits els dies 22, 25 i 28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)