Handbol

El Kielce, el primer finalista a Colònia

S’ha imposat al Veszprém en un festival anotador (35-37)

El Kielce de Talant Duixebàev s’ha convertit en el primer finalista de la Champions de Colònia després de vèncer el Veszprém (35-37), que haurà de continuar persistint si vol assolir el seu primer ceptre europeu. En la primera semifinal, un festival ofensiu amb 72 gols, hi hagut una part per a cada equip: la primera per al conjunt hongarès (18-16) i la segona per al polonès (17-21).

Impulsat per les aturades de Rodrigo Corrales i amb ràpides transicions, l’equip hongarès ha marcat el ritme de joc en la primera meitat. Dues dianes consecutives de Petar Nenadic, que li disputa el primer lloc de la taula de màxims golejadors a Dika Mem, han obert una petita escletxa en el marcador (14-11). Alex Duixebàev s’ha carregat el conjunt polonès a les espatlles i ha replicat amb assistències i gols per tornar a ajustar el resultat (15-14). L’exclusió de Miguel Sánchez-Migallon (25’) ha tornat a donar una nova empenta al Veszprém (17-14), però un gol a l’últim instant de Nicolas Tournat ha deixat el parcial del primer acte en 18-16.

En la segona part el guió s’ha capgirat. L’exblaugrana Dani Duixebàev ha restablert l’equilibri (18-18) i s’ha entrat en una fase d’intercanvi de cops. Literalment. La vermella directa a Blaz Blagotinsek (34’) per una agressió a Branko Vujovic ha deixat el Veszprém estabornit durant uns minuts i el Kielce ho ha aprofitat per capgirar el resultat (21-25) amb Arkadiusz Moryto (8 gols) com a principal braç executor. Momir Ilic s’ha vist obligat a demanar temps mort. L’equip dels Duixebàev, però, ha sabut jugar amb el marcador a favor davant un rival que no ha pogut mantenir el llistó defensiu i ha estat castigat per un munt d’exclusions. Rasmus Lauge, autor de 8 gols, ha mantingut les esperances magiars, però no ha pogut evitar que el conjunt polonès acabés cantant victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)