Handbol

Amics i saludats a Colònia

Handbol. El Barça, guanyador de les dues últimes edicions, queda inclòs en el mateix grup de la Champions que el Kielce i el Kiel, que ja van ser els seus rivals en la fase final al Lanxess Arena

Quan no fa ni quinze dies que va alçar la seva onzena Champions, segona de consecutiva a Colònia, el Barça ja té el full de ruta marcat per intentar revalidar el ceptre europeu. L’equip blaugrana es tornarà a veure les cares amb dos dels protagonistes de la fase final al Lanxess Arena: el Kielce, a qui va superar en la tanda de penals en la pugna pel títol (37-35), i el Kiel, que va caure en semifinals. En el grup B també hi destaquen el Pick Szeged, el vigent campió hongarès, i el reforçat Aalborg danès, finalista en l’edició del 2020. Completen el grup el Celje, el Nantes i l’Elverum noruec. “Potser els grups estan més equilibrats que l’any passat, però igualment serà duríssim i tots els partits seran difícils. Hi ha tres dels quatre semifinalistes de l’última temporada i això diu molt del grup que ens ha tocat. Però ara és hora de fer vacances i a poc a poc anar veient com evolucionen tots els equips”, ha comentat el tècnic blaugrana, Carlos Ortega, sobre el sorteig.

En el grup A hi destaca la presència del Veszprém, semifinalista en l’última edició i etern aspirant al títol; el PSG, com a campió francès, i el Magdeburg, guanyador de la Bundesliga, amb tres títols europeus (1978, 1981 i 2002) al seu palmarès i que retorna a la màxima competició continental després de disset anys. Els altres integrants del grup són el GOG Gudme danès, el Porto, el Dinamo de Bucarest, el Wisla Plock i el Zagreb.

Final a quatre: 17 i 18 de juny

La fase de grups de la lliga de campions arrencarà el dimecres 14 i el dijous 15 de setembre i es repetirà el mateix sistema de competició: els dos primers de cada grup accedeixen directament als quarts de final, i del tercer al sisè s’encreuaran en els vuitens de final. La final a quatre de Colònia, que va perllongar l’acord amb l’EHF fins al 2026, es disputarà el cap de setmana del 17 i 18 de juny del 2023.

ELS VESTIDORS

Hi ha tres dels quatre semifinalistes de l’última temporada i això diu molt del grup que ens ha tocat
Carlos Ortega
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)