Tennis

Nole contra l’imperi del mal

Final masculina. El serbi aspira al seu setè títol a l’All England Club i al seu 21è Grand Slam, però haurà de filar prim contra el polèmic i talentós australià Nick Kyrgios (15 h, #Vamos)

Novak Djokovic (1) aspira avui a guanyar Wimbledon per setena vegada i sumar el 21è títol de Grand Slam per continuar empaitant Rafa Nadal, que en té 22, en la cursa per la història. Per aixecar el trofeu a l’All England Club haurà de vèncer el controvertit Nick Kyrgios (40è de l’ATP), un australià amb un talent descomunal que conviu amb naturalitat amb la polèmica. “De vegades els seus comentaris són criticables, però el respecto perquè és autèntic”, diu Djokovic, que va rebre el suport de Kyrgios quan l’obert d’Austràlia no li va permetre jugar. Malgrat que Djokovic arriba a la final amb menys descans perquè l’aussie no va haver de disputar les semifinals per la retirada per lesió de Nadal, surt de favorit per experiència –és la primera final de Kyrgios en un Grand Slam– per nivell i per ordre tàctic. Els precedents, però, són favorables a Kyrgios: 2-0. Tots dos partits es van jugar el 2017, a Indian Wells i a Acapulco, en pista dura. Amb un gran servei i una dreta temible, Kyrgios és capaç de vèncer qualsevol rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)