Ciclisme

Magnus Cort, una altra baixa de pes al Tour per covid-19

Simon Clarke (Israel) tampoc surt per haver donat positiu

Magnus Cort (1993) s’afegeix a la nòmina de baixes del 109è Tour de França per culpa de la covid-19, segons anuncia l’EF Education. L’equip nord-americà explica que el corredor danès s’ha llevat amb mal de cap i febre i que, després, ha donat positiu en el test al què s’ha sotmès. Simon Clarke (Israel) tampoc pren la sortida pel mateix motiu.

Cort va ser el vencedor de la desena etapa, la primera als Alps dimarts a l’Altiport de Megève, després de superar a l’esprint Nick Schultz (BikeExchange). Era la seva segona victòria en el Tour, després de la del 2018 en el seu debut a la cursa amb l’Astana.

El danès va ser el grana animador de la prova des de la seva sortida a Dinamarca, quan aconseguia sumar tots els punts en joc en la classificació de la muntanya al seu país. De fet, va dur el mallot de millor escalador fins diumenge passat, en l’etapa 9.

Clarke va guanyar l’etapa de les llambordes, també en un esprint amb dos candidats. En el cas del triomf de l’australià (1986), el primr de l’Israel en el Tour, el neerlandès de l’Intermarche Taco van der Hoorn va ser el derrotat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)