Atletisme

Espectaculars registres de Shericka Jackson i Noah Lyles en els 200 m del mundial

La jamaicana fa la segona millor marca de la història amb 21.45

La jamaicana Shericka Jackson i el nord-americà Noah Lyles han dominat clarament les finals femenina i masculina dels 200 m dels mundial d’Eugene. Shericka Jackson s’ha imposat amb una gran marca de 21.45, la segona millor marca de la història i nou rècord del campionat, per davant de la seva compatriota Shelly-Ann Fraser-Pryce, mentre que Noah Lyles ha guanyat amb 19.31, tercera marca de tots els temps, millor registre mundial de l’any i ha encapçalat un triple nord-americà en el podi.

La final femenina dels 200 s’ha convertit en un duel entre les dues jamaicanes. Shelly-Ann Fraser-Pryce, campiona dels 100 m, ha començat dominant però Shericka Jackson ha reaccionat en la recta i s’ha imposat amb 21.45. Aquest registre és el segon millor de la història i s’ha apropat al rècord mundial de 21.34 de la nord-americana Florence Griffith-Joyner que data del 1988. Shelly-Ann Fraser-Pryce ha estat segona amb 21.81 i la britànica Dina Asher-Smith, que defensava el títol, ha acabat tercera amb 22.02.

En la final masculina dels 200 m Noah Lyle ha fet una exhibició i ha revalidat el títol amb un temps de 19.31, tercer marca de sempre, millor marca mundial de l’any i nou rècord dels Estats Units. Ha superat la marca de Michael Johnson (19.32) dels Jocs d’Atlanta del 1996. Els nord-americans han ocupat les tres posicions del podi amb Kenneth Bednarek segon amb 19.77 i Erriyon Knighton tercer amb 19.80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)