Tennis

Paula Badosa demana disculpes després de menysprear el català

“El català no és una llengua”, va dir l’empordanesa en una entrevista

Paula Badosa ha declarat en una entrevista que el català no és una llengua. La tennista de Begur ha respost, en anglès, un qüestionari en una entrevista al canal de Twitter de la Lawn Tennis Association. Quan li han preguntat quantes llengües parla, ha contestat: “L’espanyol, el català [que en realitat no és un idioma, però així i tot el compto] i l’anglès”.

La resposta de l’empordanesa ha causat rebombori a les xarxes socials. “I tant que el català és una llengua, Paula Badosa: pots estar-ne plenament orgullosa! T’animem a exercir de referent lingüístic arreu del món: segur que molts dels deu milions de parlants del català són seguidors teus! #Notexcusis“, ha dit la Plataforma per la Llengua.

“Una mala interpretació”

ula Badosa és a San José (Estats Units), on té partit aquesta matinada. L’empordanesa ha demanat disculpes, en declaracions a Catalunya Ràdio: “En despertar, he rebut la notícia de tot el que ha passat. Estic bastant decebuda amb tot això, més que res perquè l’entrevistador em va dir que no comptava com un idioma, i llavors jo ho vaig haver d’expressar així. Ho sento molt, que la notícia s’hagi malinterpretat, perquè m’afecta i està malament. Així que demano disculpes per la mala interpretació, perquè la veritat que no és així i m’agradaria comunicar-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)