Handbol

La selecció espanyola, amb deu jugadors catalans, segella el títol europeu juvenil

Ha superat Suècia (32-34) en la final disputada a Podgorica

La selecció espanyola juvenil, amb set jugadors del Barça i tres del KH-7 BM Granollers, ha assolit el títol europeu després de vèncer Suècia (32-34) en la final disputada a Podgorica (Montenegro). L’equip dirigit per Javier Fernández ha segellat un campionat impol·lut, amb ple de victòries. Després d’una primera meitat amb alternatives, el conjunt estatal ha arribat al descans amb un gol de desavantatge (16-15). En la represa, s’ha mantingut l’equilibri, tot i que l’equip de Fernández ha anat guanyant terreny al seu rival (28-32) fins que el granollerí Ferran Castillo ha marcat els dos últims gols (6 en total) que han certificat el triomf definitiu. També ha anotat 6 gols el blaugrana Petar Cikusa.

En la selecció campiona d’Europa hi figuren fins a deu integrants dels dos clubs catalans de referència, el Barça (7) i el KH-7 BM Granollers (3). Els blaugrana són el porter Pol Quiroga, que després de les semifinals va substituir per lesió al vallesà Pol Amores, Petar Cikusa, Ezequiel Conde, Djonde Cikusa, Ian Barrufet, Jokin Aja i Òscar Grau. I pel club granollerí, els convocats han estat Ferran Castillo, Pablo Guijarro i el capità, el mataroní Víctor Romero, que ha alçat el trofeu de campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)