Ciclisme

Dos de dos per a Sam Bennett a la Vuelta

Edoardo Affini (Jumbo) és el nou líder de la general

Sam Bennett (Bora) es confirma com el velocista més fort de la Vuelta, amb la victòria en la tercera etapa, la última als Països Baixos, de 193,2 quilòmetres amb sortida i arribada a Breda i en la què l’irlandès enllaça el segon triomf en dos dies. Mads Pedersen (Trek) torna a ser segon i Daniel Mclay (Arkéa) és tercer. Edoardo Affini (Jumbo) és el nou líder de la general, el tercer en tres dies; tots tres de l’equip de Primoz Roglic després de Robert Gesink i Mike Teunissen.

Julius van den Berg (EF Education First) era el protagonista del primer atac i Pau Miquel (Kern Pharma) estava atent per tornar a compartir fuga amb el que ahir aconseguia ser el primer líder de la muntanya. Aquest cop els escapats eren set, amb un especialista en la matèria com el belga Thomas De Gendt (Lotto) entre ells.

Michael Woods (Israel) havia d’abandonar per una caiguda en la què també s’hi veia implicat el seu company Itamar Einhorn, superat el quilòmetre 50. Filippo Conca (Lotto) i Henri Vandenabeele (DSM) acabaven de caure feia poc, quan la diferència dels escapats s’acostava als 3 minuts.

De Gendt i Van den Berg eren primer i segon a la cota de Rijzendeweg (4a), amb el pilot fent sentir l’alè al clatell dels escapats, a menys d’un minut a manca de 53 km. De Gendt, primer a l’esprint intermedi, a 26,3 km –Miquel era segon i s’enduia 17 punts i 2 segons–, era el primer en ser neutralitzat a manca de 21,3.

Carapaz (Ineos) anava al terra en un dels múltiples revolts de 90 graus i quan l’equatorià aconseguia tornar al pilot, els sis escapats estaven a punt de ser engolits pel grup malgrat els darrers esforços, a 11 km i amb Pau Miquel escollit com el més combatiu de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)