Ciclisme

Sam Bennett, el primer

Ciclisme. L’irlandès guanya la primera etapa en línia de la Vuelta, en què Pau Miquel entra en l’escapada i Roger Adrià cau en la recta final

Sam Bennett (Bora) és el guanyador de la segona etapa de la Vuelta, la primera en línia, resolta en un esprint que començava amb Marc Soler (UAE) encapçalant el grup a un quilòmetre. Roger Adrià (Kern Pharma) i Alejandro Valverde es veien implicats en una caiguda en la recta final, sense conseqüències per al corredor de Sant Cugat del Vallès ni per al murcià. Mads Pedersen (Trek) i Tim Merlier (Alpecin) eren segon i tercer, i Mike Teunissen (Jumbo), quart, el nou líder de la general, amb la cursa tancant la seva presència als Països Baixos avui amb una altra jornada per als velocistes (193,5 km) abans del trasllat a Vitòria.

Pau Miquel (Kern Pharma), que celebrava el seu 22è aniversari, era un dels cinc integrants de l’escapada formada en el quilòmetre 3, amb un marge que s’acostava als 5 minuts fins que l’Alpecin una mica més i l’ensorra –a 104 quilòmetres, la diferència era de només 12 segons–. Julius van den Berg (EF) aconseguia l’objectiu dels escapats –neutralitzats a 58,5 km–, el mallot de la muntanya. Luis Ángel Maté (Euskaltel) marxava sol a 45, fins a 21 per acabar, quan les caigudes ja havien fet acte de presència, amb Gregor Mühlberger (Movistar), primer, i Wout Poels (Bahrain) i dos ciclistes de Lotto –Steff Cras acabava abandonant–, després, com a protagonistes.

Etapa 2 (175,1 km)
1r S. Bennett (Bora) 3h49:34
2n M. Pedersen (Trek) m. t.
3r T. Merlier (Alpecin) m. t.
4t M. Teunissen (Jumbo) m. t.
5è P. Ackermann (UAE) m. t.
52è M. Soler (UAE) a 0:33
General
1r M. Teunissen (Jumbo) 4h14:14
2n E. Affini (Jumbo) m. t.
3r S. Oomen (Jumbo) m. t.
4t P. Roglic (Jumbo) m. t.
7è R. Carapaz (Ineos) a 0:13
10è R. Evenepoel (Quick-Step) a 0:14
21è M. Soler (UAE) a 0:33
82è D. de la Cruz (Astana) a 1:22
97è K. Galván (Kern Pharma) a 1:33
98è P. Miquel (Kern Pharma) m. t.
172è R. Adrià (Kern Pharma) a 4:23
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)