Ciclisme

Dos de dos per a Bennett

Ciclisme. La Vuelta es reprèn demà al País Basc amb dues victòries d’etapa per a l’irlandès i Pau Miquel escollit el més combatiu ahir

Sam Bennett (Bora) és el velocista més fort de la Vuelta, com ho certifiquen les dues victòries en les dues etapes en línia, resoltes a l’esprint. La cursa ja és al País Basc, on demà es reprèn a Vitòria (152,5 km) amb Pau Miquel (Kern Pharma) havent estat dos dies en la fuga –ahir, era designat el més combatiu de la jornada– i el Jumbo repartint el lideratge de la general entre Robert Gesink, Mike Teunissen i Edoardo Affini gràcies a la victòria de dissabte en la contrarellotge per equips que obria la prova als Països Baixos.

“Les cames pesaven després d’haver estat ahir [dissabte] en la fuga, però tenia clar que ho volia intentar. Em vaig quedar amb l’espina de no haver-me endut la muntanya i avui tampoc l’he pogut guanyar, però ho he intentat i me n’enduc una experiència més”, deia el corredors de Sant Quirze del Vallès (2000), atent a la roda de Julius van den Berg (EF Education First), primer líder de la muntanya, dissabte, i que iniciava els atacs que serien la gènesi de l’escapada, de set homes, inclòs Thomas De Gendt (Lotto). El belga s’enduia l’esprint intermedi, a 26,3 km –Miquel era segon i s’enduia 17 punts i 2 segons– i era neutralitzat a 21,3, mentre el català aguantava fins a 11 per al final.

Etapa 3 (193,5 km)
1r S. Bennett (Bora) 4h05:53
2n M. Pedersen (Trek) m. t.
3r D. Mclay (Arkéa) m. t.
20è E. Affini (Jumbo) m. t.
47è M. Soler (UAE) m. t.
General
1r E. Affini (Jumbo) 8h20:07
2n S. Oomen (Jumbo) m. t.
3r P. Roglic (Jumbo) m. t.
8è R. Carapaz (Ineos) a 0:13
14è R. Evenepoel (Quick-Step) a 0:14
20è S. Yates (BikeExchange) a 0:31
24è M. Soler (UAE) a 0:33
63è D. de la Cruz (Astana) a 0:46
78è P. Miquel (Kern Pharma) a 0:55
82è K. Galván (Kern Pharma) a 0:57
84è R. Adrià (Kern Pharma) m. t.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)