Tennis

Serena Williams allarga el seu comiat i es desfà de la número 2 del món, Anett Kontaveit

En la pista central de l’Obert l’Obert dels Estats Units plena d’aficionats ha guanyat per 7-6 (4), 2-6 i 6-2

Serena Williams està decidia a allargar el seu comiat, que serà al final de l’Obert dels Estats Units segons va anunciar ella mateixa, i aquesta matinada passada ha guanyat a la número 2 del món, l’estonià Anett Kontaveit en un espectacular partit per 7-6 (4), 2-6 i 6-2. Als seus 40 anys i amb 23 triomfs en grans eslams la nord-americana ha tornat a fer una demostració de la seva competitivitat i lluita. Novament ha tingut com a aliat el suport del nombrós públic de la pista central, que l’ha ajudat en els moments complicats, com després de perdre el segon set. La lluita ha tornat a ser intensa en la tercera mànega i Serena Williams fins i tot ha fet callar el públic quan ha començat a escridassar a la seva oponent, i s’ha encaminat cap a la victòria després de 2h27 de partit. La seva rival en la tercera eliminatòria serà l’australiana Ajla Tomljanovic, 46 del món.

En el quadre masculí el rus Daniïl Medvédev s’ha classificat pe la tercera eliminatòria al derrotar per 6-2, 7-5 i 6-3 el francès Arthur Rinderknech. El número 1 del rànquing mundial i que defensa el títol continua mostrant la seva solidesa i en dues hores i tretze minuts es va desfer del jugador número 58 del món. El seu proper rival serà el xinès Yibing Wu, número 174 del rànquing de l’ATP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)