Handbol

El Granollers s’estrena amb un ampli triomf a l’Olímpic (37-27)

Primera victòria del Fraikin Granollers en l’Asobal, després de perdre en la jornada 1 al Palau Blaugrana, en el primer compromís del conjunt vallesà a l’Olímpic. El Guadalajara, ascendit el curs passat, només plantava cara en algunes fases de la primera meitat i acabava el partit rendit a la superioritat local. Pol Valera amb 7, màxim golejador del partit amb 5 de Faruk Yusuf i de Sergi Franco.

El Granollers agafava cinc gols de renda (15-10) a sis minuts per acabar la primera meitat, després de veure’s dos per sota (3-5 i 5-7). El temps mort castellà feia reaccionar els visitants amb un 0-3 (16-14), però la superioritat local es veia reflectida al marcador al descans: 18-14 amb 4 gols de Pol Valera, els mateixos que Lombardi i Alberto Díaz. Sergi Franco (20-14) i Pol Valera (21-15 i 22-16) situaven la màxima en sis a la represa, mentre Adrià Martínez la feia créixer (26-19), com Sergi Franco (29-21) amb l’equip d’Antonio Rama, que acabaria fent jugar tothom, atacant a plaer. Franco a poc més de deu minuts per acabar situava la desena en una contra (32-22). Marc Guàrdia aturant un penal a l’últim minut i Víctor Romero tancant el marcador (37-27), el colofó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)