Ciclisme

Mathieu van der Poel, detingut per la policia a Wollongong

El neerlandès abandona la cursa quan no havia passat ni una hora

Mathieu van der Poel (1995) va ser detingut per la policia i ha disputat la cursa del campionat del món, de 266,9 km, en llibertat sota fiança i amb l'obligació de comparèixer davant la justícia australiana aquest dimarts, al tribunal de Sutherland, acusat de dos càrrecs d’agressió comú. “A les 10.40 h un home de 27 anys allotjat al The Grand Parade de Brighton-Le-Sand s’ha vist involucrat en un altercat verbal amb dues adolescents de 13 i 14 anys” diu el comunicat de la policia de Nova Gal·les del Sud.

Van der Poel, un dels favorits a la victòria, abandonava la cursa després d’haver anat a dormir a les 4 de la matinada i quan encara no havia passat ni una hora des de la sortida. “Hi ha hagut una petita disputa. Me n’anava al llit aviat i molts nens es veien amb la necessitat de trucar la porta de la meva habitació continuament. He acabat amb el soroll, no els he demanat amablement que paressin. Després han trucat a la policia i m’han arrestat. Aquí son molt estrictes. No he tornar a l’habitació fins a les quatre de la matinada” explica el neerlandès, que l’any passat era vuitè i que després de ser líder de la general al Giro havia enfocat la segona meitat de la temporada en aquesta cita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)