Futbol sala

L’Industrias suma el primer triomf amb un gol de Povill en el darrer segon

Els colomencs superen per 5-4 el Palma en un partit anivellat

Un gol de Bernat Povill en el darrer segon del partit contra el Palma ha donat la primera victòria de la lliga (5-4) a l’Industrias Santa Coloma. Els colomencs havien perdut els dos primers partits per la mínima i en el tercer han sumat els primers punts. L’Industras ha hagut de treballar i patir, però al final ha aconseguit la recompensa. El partit ha sigut molt anivellat des de l’inici i fins al final, amb els dos equips amb ganes de guanyar. El Palma s’ha avançat en els primers minuts (0-1), els colomencs s’han posat per davant i s’ha arribat al descans amb el 2-2. En la segona meitat els illencs s’han tornat a avançar i l’Industrias ha anat a remolc en el marcador. A un minut i mig del final Verdejo ha empatat de penal i en el darrer segon i atacant sense porter Povill ha marcat el gol del triomf. Pels colomencs han marcat Verdejo (2), Álvarez, Nil i Povill.