El CN Barcelona, a remolc del Tourcoing (14-11)

L’equip cenebista no ha estat capaç de remuntar el 5-2 inicial i comença amb derrota la segona fase de l’Euro Cup

El CN Barcelona es complica l’accés als vuitens de final de l’Euro Cup després de la derrota contra el Tourcoing (14-11), que ha sabut gestionar la renda aconseguida en el primer quart (5-2, 3-4, 3-2 i 3-3). Tot i que el conjunt cenebista ha sabut refer-se del seu mal inici i s’ha col·locat a un sol gol del seu rival a l’inici del tercer quart (8-7), no ha pogut culminar la remuntada i ha acabat cedint amb claredat. Demà s’enfrontarà amb el Duisburg (20 h), l’amfitrió, i diumenge tindrà un partit que pot ser decisiu contra el Telimar Palerm (10 h), el finalista de l’última edició. Els dos primers classificats de grup accedeixen als vuitens de final.

L’equip cenebista ha començat amb mal peu. Sòlid en defensa i molt efectiu en atac, tant en igualtat numèrica com en superioritats, o en ràpides transicions, el Tourcoing ha dominat el primer quart amb un contundent parcial de 5-2. Pol Gomà, amb un xut que ha tocat el travesser abans d’entrar a porteria, i Òscar Asensio, des de la boia, han estat els autors dels dos primers gols barcelonins. Només començar el segon quart, l’exjugador del CN Barcelona Lukas Duric ha deixat la seva targeta de presentació (6-2). Però l’equip de Víctor González ha respost a l’intercanvi de cops. Ha vist porteria amb més claredat i gràcies als gols d’Abel Ramon i Timothy Putt, tots dos en superioritat, i dues fuetades de Blai Mallarach ha pogut arribar a la mitja part amb el resultat més ajustat (8-6).

Després del descans llarg, Marc Valls ha retallat les diferències a la mínima expressió gràcies a un penal (8-7), però la reacció del conjunt català ja no ha pogut passar d’aquí. Durik, Krizman i Marzouki han replicat pel conjunt francès, i tot i que Valls ha marcat un segon gol en superioritat el resultat abans d’abordar els últims 8 minuts era prou favorable al rival (11-8). L’intercanvi de cops final afavoria els interessos del Tourcoing, que ha acabat emportant-se la victòria per 14-11. Els últims gols cenebistes han anat a càrrec de Luca Cupido, Òscar Asensio i Pol Gomà.