El Mediterrani esgarrapa un empat contra el Mladost Zagreb (10-10)

El conjunt de Sants ha fet un partit molt seriós contra els amfitrions i ha portat la iniciativa durant bona part del partit en la primera jornada de la segona fase de l’Euro Cup

El CE Mediterrani ha començat amb bon peu la segona fase de l’Euro Cup signant un valuós empat contra el Mladost Zagreb (10-10), l’amfitrió i un dels candidats a accedir als vuitens de final. Tot i ser un partit molt anivellat (4-5, 2-1, 2-3 i 2-1), el conjunt de Jahzeel Martínez ha anat gairebé sempre un pas endavant del seu rival i només en el tram final ha estat a punt de quedar-se sense premi. Els golejadors del Medi han estat: Pol Prat (3), Axel Corres (2), Álvaro Garcia (2), Marc Roca (1), Edgar Estévez (1) i Roberto Radic (1), que ha signat el gol de l’empat a 2:35 del final.

El conjunt de Sants ha començat molt entonat, amb el punt de mira ben afinat. Les ràpides transicions i l’efectivitat d’Axel Corres, autor de 2 gols, Marc Roca, Pol Prat i Edgar Estévez han permès apuntar-se el primer quart amb un parcial de 4-5. Per part local, ha destacat l’esquerrà David Mijic, que amb dues fuetades ha donat aire al seu equip. En el segon quart s’han ajustat les defenses. Prat, amb un xut a l’escaire, tornava a donar una renda de dos gols als barcelonins, però Herceg i altre cop Mijic deixaven el resultat amb empat a 6 a la mitja part.

Després de la represa, el Medi ha continuat marcant el ritme de joc, amb protagonisme per a Álvaro Garcia, amb un gol en superioritat i un altre de penal, i el tercer de Prat, en una ràpida transició. El Mladost responia amb dues dianes amb accions d’home de més i s’arribava a l’últim quart amb un mínima avantatge català (8-9). En el període definitiu s’ha notat la tensió. El Mladost s’ha avançat per primer cop en el resultat amb els gols de Rakovac i Gluhaic. El Medi perdia pilotes i en alguna acció ha pecat de precipitació. L’aparició de Roberto Radic ha resultat providencial, amb una diana en superioritat que trencava la sequera barcelonina i feia justícia als mèrits del seu equip. Encara restaven 2:35 de partit, però cap dels dos conjunts ha estat capaç de tornar a veure porteria.